DAY 3 DATE: 10 February 2023

DATE. 10 February 2023	
Time/Room	Programme
09:00-09:30 (30 mins) Ball Room	Keynote Address (3) Circularity in Solar Energy System to reduce Solar Waste Materials - By Mr. Upendra Tripathy, Adjunct Professor, National Institute of Advanced Studies, Bengaluru, Former Founding Director General, International Solar Alliance, Former Secretary MNRE, Govt. of India (30 mins) (virtual participation)
09:30-09:45	COFFEE/TEA BREAK (15 mins)
09:45-11:30	PLENARY SESSION 9 Adoption of the Chair's Summary
09:45-11:30 (105 mins) Ball Room	Forum Chair: H.E. Mr. Say Samal, Minister, Ministry of Environment, Kingdom of Cambodia Facilitator/ Moderator: Mr. Choudhury Rudra Charan Mohanty, Environment Programme Coordinator, United Nations Centre for Regional Development (UNCRD)- DSDG/UN DESA Rapporteur: Prof. Anthony Shun Fung Chiu, University Fellow, Dept of Industrial and Systems Engineering, De La Salle University, Manila, Philippines and Dr. Anupam Khajuria, Researcher, United Nations Centre for Regional Development (UNCRD)-DSDG/UN DESA
11:30-11:50	CLOSING SESSION
11:30-11:50 (20 mins)	 Handover Ceremony (10 mins) Closing Remarks
Ball Room	 Dr. Kazushige Endo, Director, United Nations Centre for Regional Development (UNCRD) (5 mins)

^{11&}lt;sup>th</sup> Regional 3R and Circular Economy Forum in Asia and the Pacific, Kingdom of Cambodia -1-

	 H.E. Mr. Say Samal, Minister, Minister of Environment, Kingdom of Cambodia (5 mins) 	
12:00-14:00	NETWORKING LUNCH BREAK (120 mins)	
14:00-18:00	TECHINCAL FIELD VISIT Hosted by Ministry of Environment, Kingdom of Cambodia Meeting point: In front of Ball Room • Angkor Wat Temple (~70 people) • Tonle Sap Lake (~70 people)	
End of the Forum		